Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2020 13:08 - Ще убива ли НАТО всеки от нас? Имбецилите триумфират, нацията плаче за психиатър
Автор: kolevr38 Категория: Политика   
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Масовото психическо разстройство наистина се предава по Мрежата     image

 

26NOV2020   Българският случай е по-тежък, защото образованието ни западна, а чалга културата зае вакума и деформира значителна част от населението...

Светослав Пинтев 

Изследване на социологическа агенция „Тренд” показа, че 10% от  българското население вярва, че 

5G мрежите са виновни за пандемията,

 а 16% - с ваксините срещу новия коронавирус ще ни чипират; 17%  смятат, че   COVID -19 е световна измама  и изобщо не съществува и т.н  
Което само онагледява, че обществото ни е много тежко болно,  което е известно и от друга статистика - 14,5% от хората в България в даден етап от живота си са страдали от психични разстройства. А тя е от месеците преди мартенското затваряне и  последвалото 

тоталното изтрещяване
  
То е съвсем видимо, нали? 
Изследванията показват, че тези налудничави схващания са доста равномерно разпределени сред различни обществени групи - сред младите и старите, сред богатите и бедните, сред градското и селското население, само висшистите леко изостават, ама и те не се дават на рептилите.
 И леля Пенка от Сусурлево вярва, че Бил Гейтс ще я чипира и следи навсякъде, защото много се кефи да й гледа задника като софра, докато се навежда да сипва на прасетата,  и

 пиарът, който дава акъл на политиците,

е убеден в едно - милиардерът иска да го шпионира, за да краде гениалните му идеи и да дипли пачки за негова сметка.
 Да не коментирам самите политици, които редовно се допитват до баячки и ясновидки. Виждал съм някои  при  т.нар. врачка на Берлускони и ми се доплака, а какви неща са ми разправяли други повелителки на бъдещето, не е за вярване. Ще кажеш, че Сорос има заделено перо специално за посещение на врачки и баячки. Та мнозина по високсите етажи вярват сигурно и в 5G мрежите като инструмент на злото. Какво им пречи, те вярват и в построяването на АЕЦ „Белене“, в добрия руски атом. 
.Димитър Ганев от „Тренд“ коментира пред Нова телевизия: „Когато напарвахме проучването се разровихме из Facebook групите. Стана ясно, че социалните мрежи засилват конспиративното мислене, те са инкубатор на фалшиви новини. Изумително е, че на социолозите това им е станало ясно едва сега.
Подозирам само, че 

агенция „Тренд“  силно е занижила данните, 

за да не стане ясно, че повечето българи вярват как китайската гад COVID -19 тече по  5G мрежата, ако трябва да бъда и аз малко нещо конспиролог. То изтрещяването не подминава никого. 
 В тази връзка, сега си давам сметка, че  за коронавируса не мога да гарантирам, но масовото психическо разстройство наистина  тече  със страшна сила именно по интернет мрежата.  

Тя сега се в ролята на селския мегдан

А селският луд вече не е самотен Мунчо, той е тартор.
Като тук за пореден път просто се налага да цитирам една от последните лекции на проф. Умберто Еко в Торинския университет, където някога е учил и Еразъм Ротердамски, автор на „Възхвала на глупостта“. Последният пише, между другото: „Ако има някой, когото не могат да успокоят казаните думи, той нека си спомни поне това, че е почтено да бъде изобличаван от Глупостта“. 
Лошото е, когато тя се захване с „македонскиот народ“, намери всенародна подкрепа, като  се стреми окончателно да го отдели от нас, но това е друга тема.
Да се върнем към Умберто Еко, във въпросната лекция той казва:
 „Социалните медии дават 

право на изказ на легиони от имбецили, 

които по рано говореха само в бара след чаша вино, без да вредят на обществото. Те бързо бяха заглушавани, а сега имат същото право да говорят, като един носител на Нобелова награда. Това е нахлуване на имбецили“.
Какво да добавиш. Освен, че нещата се влошиха след смъртта на Умберто Еко.
Българският случай обаче е още по-тежък, защото образованието ни западна, а чалга културата зае вакума и деформира значителна част от населението...
Ако сте пропуснали, нека да припомня какво написа във Фейсбук фолкпевицата Емануела преди около месец, цитирана при това от национални ежедневници:
 „Молете се на Бог да спечели Тръмп. Всичко друго няма значение. Ако  не спечели – 

робството започва официално. 

НАТО ще убива всеки от нас, който иска свобода и права,  няма да имаме право на деца чрез химическо скопяване и ще има насилствено абортиране, както и затвор и глоба при бременност“, заявява въпросната Емануела.
Изумително и поразително във висша степен. Поразяването е в главата, разбира се.  
Да не забравя! Целта на занятието била намаляване населението на земята до 500 милиона, твърди певицата, която несъмнено има сигурни източници.
Емануела сега е изтрила поста, нали робството дойде, и тя вероятно чака да нахлуе НАТО, водено от Джо Байдън, за да я убие и всичко останало.  
Такива хора у нас не получават специализирана медицинска помощ навреме, а 

стават идоли, 

нали се сещате?
Най-четеният автор в BLOG.BG вчера писа: „Ваксината COVID-19 На AstraZeneca Е Направена С Абортирана Човешка Фетална Тъкан, ето видеодоказателството“. 
Не съм го гледал, вярвам му. 
Той публикува и огромен текст  с „доказателства“ и графики, писан от  друг подобен гений, който започва така: 
“COVID 19 и последвалите правителствени отговори изглежда са част от международен заговор за извършване на измами. Изглежда няма доказателства, че вирус, наречен SARS-CoV-2, съществува“.
И завършва след десетина хиляди думи  и доказателства от разнообразни „учени“ с констатацията:
 „Виновните за престъплението конспирация за извършване на глобални измами трябва да бъдат съдени. Ако бъдат признати за виновни, те трябва да бъдат затворени, докато останалите продължаваме да се опитваме да поправим щетите, които вече са нанесли.“
А кой ще поправя щетите от нахлуването на имбецилите; новите хуни. Вече е малко късно.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevr38
Категория: Политика
Прочетен: 272771
Постинги: 183
Коментари: 269
Гласове: 368
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031